maanantai 24. maaliskuuta 2014

Reeniä horo reeniä!

Nyt vain pari kuvaa sekä vähän tekstiä, mutta tällä viikolla luvassa on vielä paljon muuta, kuten haaste-postaus, sekä huomisesta kenttä vierailusta tulossa laajempi postaus useiden kuvien kera. 

Viime viikolla en oikeestaan mitään ihmeellistä Elmerin kanssa tehny, liinassa juoksutusta, maastakäsin työskentelyä sekä ratsastusta. Reenailtiin pohkeen väistöjä, toiseen suuntaan meni tosi hyvin, toinen on vähän kankee vielä, mutta hiljaa hyvä tulee. Me ei Elmerin kanssa piedetä mitään kiiretttä ton oppimisen suhteen (: 



Kuten alla olevasta kuvasta voitte vaan huomata, niin yritettiin vähän tuunata meijän jalustimia. Nää oli lähinnä tämmöset testi kappaleet, ja toivon mukaan tästä vähän viisastuneempana osataan ensi kerralla tehä vähän paremmat, nätimmät ja kestävämmät. Nimittäi nyt alkaa muutaman käyttö kerran jälkeen maali lohkeilemaan sieltä täältä, mutta ei se mitään, ei anneta sen lannistaa (::



Postaus ideoita otetaan vastaan, mitä haluaisitte lukea?  Elmeristä on tulossa syventävää tietoa postaus jossakin vaiheessa tässä lähi aikoina, mutta kaikki muut ideat ovat enemmän kuin tervetulleita! (: 

Ideoita voi ja ehkä pitääkin pistää kommentti osioon tulemaan (: Kaikki ideat huomioidaan ja yritän ne toteutella mahdollisimman hyvin ja nopealla aikataululla (:

Huomiseen! (: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti